Kom & Zie Logo
Moldavië

De Kom & Zie-commissie (vanuit de Hervormde Gemeente van Woudenberg) is al vanaf de bouw en start van het dagcentrum (januari 2011) betrokken bij dit mooie project. De commissie richt zich op fondswerving en blijvende betrokkenheid van de Nederlandse achterban op het dagcentrum. Ze is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe donateurs, ontwikkelt gerichte acties voor fondswerving en organiseert regelmatig reizen voor jong en oud naar Moldavië. Een ondernemersnetwerk participeert in en ondersteunt het werk van Kom & Zie.

De commissie bestaat uit:

Aalt van Veluw Voorzitter

René Veenendaal Secretaris

Gerben Uijl Penningmeester

Marissa Bakker

Rosalinde Donker

Jaap de Jong

Thea de Kok

Florus Oskam

Ben Provoost

Lies Scheer

Willem van Wikselaar

De hoofdactiviteiten zijn:

Communicatie (onder meer het onderhouden van de website, het distribueren van nieuwsbrieven en het organiseren van reizen)

Fondswerving (onder meer het werven van donateurs en sponsors en het organiseren van acties)

Ondernemersnetwerk

Wat is het ondernemersnetwerk?

Het is een kleinschalig netwerk met ondernemers uit de regio. Het doel is om elkaar enkele keren per jaar te ontmoeten. We zorgen voor een goed én aantrekkelijk programma waar de ondernemers graag naartoe komen. Zo snijdt het mes aan twee kanten; met elkaar steunen we de stichting Kom & Zie en de ondernemers ontmoeten elkaar in een ontspannen setting.
We willen doorgroeien naar zo’n 25 à 30 leden. Ben jij ondernemer en ook enthousiast geworden? Bel (06-53945256) of mail (info@kom-en-zie.nl) naar Willem van Wikselaar.

223